Det er tid for å telle hvor mange nye liv sauefjøset skal fylles med i vår. Med den håndholdte leseren HHR 3000 Pro er det lett både å registrere riktig fostertall på søyene og å overføre dataene til Sauekontrollen.

Denne filmen viser deg hvordan du legger inn data fra fostertelling i leseren, og hvordan du overfører disse dataene fra leseren til Sauekontrollen:

Med leseren sparer du tid og unngår feil

Håndleseren HHR 3000 Pro er konstruert for å tåle krevende forhold i fjøset, og den fungerer godt selv om øremerkene er skitne. Med denne leseren får du utnyttet mange av mulighetene som ligger i elektronisk øremerking.

Bruk av leser sikrer kvaliteten på data og er svært tidsbesparende sammenlignet med manuell avlesing og registrering av dyrenummer. Du slipper møysommelig notering for hånd, og risikoen for feil blir mindre. På denne måten oppnår du rasjonell, effektiv og sikker registrering og håndtering av dyra, både på gården og på beite.

Tid for telling

Skapt for krevende forhold

HHR 3000 Pro ligger stødig i hånda og er god å jobbe med, også over lengre tid. Leseren er vanntett, tåler å bli skitten og kan rengjøres med en fuktig klut. Displayet har store taster og brukervennlige funksjoner. Et tydelig lys- og lydsignal angir at avlesning er registrert, og registreringa vises samtidig på skjermen. Den gode batterikapasiteten sikrer at du kan jobbe hele dagen uten å måtte lade batteriene.

Tid for telling

God ytelse og leseavstand

HHR 3000 Pro kan lese både Combi E23®, Combi E30® Flagg og Combi E30®. Leseren kan brukes med kort eller lang antenne. Lang antenne gjør det lettere å lese av merket uten å skremme dyret eller bli skadet selv.

Systematisk optimist

Uansett om du velger kort eller lang antenne, er leseavstand for Combi E23® inntil 30 cm; for Combi E30® Flagg og Combi E30® 50 cm.

Leveres med standardutstyr

  • Utskiftbar kort eller lang antenne
  • USB og RS 232 grensesnitt
  • Brukerveiledning
  • Kombinert lade- og USB-kabel
  • Solid veske

Tilleggsutstyr

about marie