Sjøl om det er lett å bestille øremerker fra OS ID på nett, går det gjerne et år imellom hver gang du bestiller. Og da husker du kanskje ikke alltid akkurat hvordan du gjorde det i fjor.

Men fortvil ikke – her har du en film som viser deg, steg for steg, hvordan du bestiller øremerker for lam på www.osid.no.

Ordrestatus og ordresporing

I bestillingsløsningen til OS ID, på «Min side», kan du sjekke hvordan det ligger an med produktene du har bestilt fra OS ID, og du kan også spore pakker som er på vei fra oss til deg. I denne filmen ser du hvordan du sjekker ordrestatus og sporer pakker fra oss.

Mer om bestilling av øremerker og andre varer fra OS ID

Den nettbaserte bestillingsløsningen vår er åpen for alle husdyrprodusenter som er registrert med et aktivt produsentnummer i Landbruksregisteret. Andre aktører som ønsker å bestille varer, må ta kontakt med oss på telefon 62 49 77 00.

Logg deg på med produsentrummeret ditt

Vi benytter tjenesten «Felles brukernavn/passord» fra Produsentregisteret. Du logger deg derfor på bestillingsløsningen vår med det 10-sifrede produsentnummeret ditt og det samme passordet som du benytter på andre nettsider tilknyttet Landbrukskatalogen. Eksempler på slike sider er KSL revisjonsordningen, Norturas medlemstjenester, TINEs medlemstjenester, GENOs medlemstjenester, Norske Felleskjøp fk-butikken, NSG Semin, Bioforsk og Landbrukets forsøksringer, Animalia og Fiskå Mølle Moss AS.

Har du ikke produsentnummer?

Her finner du info om hvordan du går fram for å skaffe deg produsentnummer.

Mangler du passord, eller har du glemt det?

Dersom du ikke har passord, kan du få dette hos Produsentregisteret. Bruk også den samme linken om du har glemt passordet.

Enkelt å bestille på nett

Med bestillingsløsningen vår kan du enkelt og trygt bestille øremerker, klaver, merkeplater, bjøller og forskjellig rekvisita. Du kan bestille både offisiell og ikke-offisiell merking til alle dyreslag.

Følg veiviseren

Bestillingsløsningen er laget slik at vi gjennom veivisere tar deg, steg for steg, gjennom de ulike valgene du som produsent må ta ved bestilling. Ønsker du å bestille flere nummerserier, fargekombinasjoner eller merketyper, må du gå gjennom veiviseren for hver nummerserie/fargekombinasjon/merketype.

I mange av skjermbildene vil du finne en liten info-i. Når du klikker på denne, får du informasjon som kan være til hjelp ved utfylling av bestillinga.

Vilkår og priser

Her finner du mer info om vilkår og priser

Slik bestiller du øremerker for lam

about marie