Om det ikke er tida for å veie for og imot, er det i alle fall tid for veiing rundt om i de norske sauefjøs. Med leseren HHR 3000 Pro er det både lettvint og sikkert å registrere veiing. Det er også enkelt å rapportere veiedata videre inn til Sauekontrollen, via programmet HHR Animalia. Denne filmen viser deg hvordan.

Rasjonell, effektiv og sikker registrering med HHR 3000 Pro

Håndleseren HHR 3000 Pro er konstruert for å tåle krevende forhold i fjøset, og den fungerer godt selv om øremerkene er skitne. Med denne leseren får du utnyttet mange av mulighetene som ligger i elektronisk øremerking.

Bruk av leser sikrer kvaliteten på data og er svært tidsbesparende sammenlignet med manuell avlesing og registrering av dyrenummer. Du slipper møysommelig notering for hånd, og risikoen for feil blir mindre.

På denne måten oppnår du rasjonell, effektiv og sikker registrering og håndtering av dyra, både på gården og på beite.

God ytelse og leseavstand

HHR 3000 Pro kan lese både Combi E23®, Combi E30® Flagg og Combi E30®. Leseren kan brukes med kort eller lang antenne. Lang antenne gjør det lettere å lese av merket uten å skremme dyret eller bli skadet selv. Uansett om du velger kort eller lang antenne, er leseavstand for Combi E23® inntil 30 cm; for Combi E30® Flagg og Combi E30® 50 cm.

HHR 3000 Pro med lang antenne

Skapt for krevende forhold

HHR 3000 Pro ligger stødig i hånda og er god å jobbe med, også over lengre tid. Leseren er vanntett, tåler å bli skitten og kan rengjøres med en fuktig klut. Displayet har store taster og brukervennlige funksjoner. Et tydelig lys- og lydsignal angir at avlesning er registrert, og registreringa vises samtidig på skjermen. Den gode batterikapasiteten sikrer at du kan jobbe hele dagen uten å måtte lade batteriene.

Har du spørsmål om bruk av leseren HHR 3000 Pro?

Kontakt kundesenteret vårt på tlf. 62 49 77 00, så svarer vi på det du måtte lure på!

about marie