Våren er i ferd med å feste grepet, og det går fort til dyra skal ut på beite. Bestiller du OS-bjøller, KVIKK klaver eller KVIKK slips før mai er omme, blir du med i trekningen om fem gavekort fra OS ID til en verdi på kr 1000,-!

Foto: Vårkampanje OS ID 2018, OS-bjøller, KVIKK klaver og KVIKK slips

Solide bjøller som høres langt

Foto: Vårkampanje OS ID 2018, OS-bjøller

OS-bjøllene er laget i stål og belagt med messing. De har en kort, grov klang som høres langt, selv i tett skog og kupert terreng.

Visste du forresten at vi stemmer hver enkelt bjølle for å få riktig klang?

Lett å se!

Foto: Vårkampanje OS ID 2018, KVIKK klaver og KVIKK slips

Med KVIKK klaver og KVIKK slips sees dyra dine godt på lang avstand. Både klaver og slips er laget i seig og formstabil spesialplast som tåler store belastninger. Navn, telefonnummer og andre opplysninger kan laserpreges på klaver og slips, med store, lettleste tegn. Slik blir det enda lettere å skille dyra fra hverandre på beite.

Slik bestiller du

Foto: Vårkampanje OS ID 2018, kontakt oss

OS-bjøller, KVIKK klaver og KVIKK slips bestiller du på www.osid.no eller ved å ringe oss på tlf. 62 49 77 00. Vi ser fram til å høre fra deg!

Slik bruker du gavekortet

Foto: Vårkampanje OS ID 2018, gavekort

Blant dem som bestiller OS-bjøller, KVIKK klaver eller KVIKK slips senest 31. mai 2018, trekker vi ut fem vinnere av et gavekort à kr 1000, inkl. mva.

Denne summen kan vinnerne bruke på hva de ønsker av øremerker og andre varer fra OS ID. Gavekortet er gyldig i ett år, og summen trekker vi fra på fakturaen på det vinnerne bestiller fra oss neste gang.

Vinnerne vil bli kontaktet i første halvdel av juni.

 

about marie