Høsten nærmer seg, og med den kommer ei travel tid for alle husdyreiere. Hos oss finner du det du trenger nå som dyra snart skal hjem igjen.

Vi har mye nyttig utstyr til blant annet medisinering, fôring, veiing og gjeting, og i tillegg fargemerking som kan være til god hjelp under paring.

Praktiske, solide og komfortable hansker, overtrekksstøvler, kjeledresser og frakker i plast leverer vi også.

Foto: Høsten 2019, hjem fra beite

Enkel bestilling, kjapp levering

Rekvisita, øremerker og avleserutstyr for elektroniske merker bestiller du enkelt i nettbutikken vår.

Rekvisita og produkter uten preging sendes dagen etter at vi har mottatt bestillinga di. På produkter som skal preges, som øremerker, må du beregne fra fem til sju virkedagers produksjonstid. Postens leveringstid kommer i tillegg og er på to virkedager eller mer, avhengig av strekning.

Alle varer og merker på samme bestilling sendes samtidig.

Her finner du mer info om bestilling, levering og vilkår.

Foto: Vårkampanje OS ID 2018, kontakt oss

Sauebonde? Slik bruker du leseren under veiing og paring

Håndleseren HHR 3000 Pro er konstruert for å tåle krevende forhold. Med denne får du utnyttet mange av mulighetene som ligger i elektronisk øremerking. Vi har laget flere veiledningsfilmer som viser deg hvordan du bruker overfører data mellom leseren HHR 3000 Pro og Sauekontrollen.

Nedenfor ser du to høstaktuelle filmer. På nettsida vår og på YouTube-kanalen vår finner du flere filmer som viser deg hvordan du får brukt leseren din best mulig.

Med ønske om god sensommer (for det er jo ikke høst heeelt ennå) fra oss i OS ID!

Foto: Høsten 2019, hjem fra beite

Foto: Høsten 2019, hjem fra beite

about marie