På den norske boreriggen Songa Equinox brukes øremerker fra OS ID til å merke nett. Akkurat nå ligger riggen i Nordsjøen, mens den tidligere blant annet har vært både i Sør-Korea og Singapore.

Fra borerigg til catwalk
Songa Equinox

For ekstreme forhold

Russeutstyr gjennomgår ikke sjelden ekstreme påkjennninger. Derfor bør det også sjølsagt merkes skikkelig, slik Skjetlein-russen gjorde i 2010.

Fra borerigg til catwalk
Ikke noe tull med merkinga av Skjetlein-russen 2010. Foto: http://bareamanda.blogg.no

BaseCamp Os er en frivillig forening som organiserer turer og aktiviteter, spesielt for ungdom, i Nord-Østerdalen og Røros-regionen. Både på rolige og mer ekstreme turer er det kjekt å ha med godt merka friluftsutstyr!

Fra borerigg til catwalk
Barskingene i BaseCamp Os merker turutstyret sitt med sauemerker fra OS ID.

Sport og spenning

På skiskytterarenaen må det være lett å finne eget våpen. Med øremerker fra OS ID er ikke det noe problem.

Fra borerigg til catwalk
NM rulleskiskyting 2015, TOS Arena

Musikk i våre ører

Fra borerigg til catwalk
Deltakere på UKM-fylkesmønstringa på Os i 2015 velger ut de riktige bjøllene.

UKMs Hedmark-mønstring ble i 2015 arrangert på Os. En av mønstringas mange workshoper ble holdt her på fabrikken vår, og oppgaven var å skape musikk ut av OS-bjøllene. Og musikk ble det – bare hør (og se) her:

Vi liker å tro at OS-bjøllene våre har en klang som duger over alt. At klangen skulle duge også på Den Norske Opera, var kanskje likevel i overkant av det vi hadde forventa. Men i fjor vår tikka denne noe uvanlige e-posten inn til oss fra Rune Martinsen, en av slagverkerne i Operaorkesteret:

«For flere år siden fikk jeg 6 sauebjeller under et besøk i Os Husdyrmerkefabrikk. I går kveld medvirka de under framføringa av Gustav Mahlers symfoni nr. 7 med Operaorkesteret i operaen i Bjørvika i Oslo. Tusen takk for fantastiske instrumenter! Vi anbefaler dem varmt – ikke bare til sauebønder, men også til våre kolleger i andre orkestre.»

Fra borerigg til catwalk
Gustav Mahlers 7. symfoni
Fra borerigg til catwalk
Slagverkerne i Operaorkesteret: Pål Bugge (f.v.), Laila Sjørbotten, Rune Martinsen, Anders Kregnes Hansen, Jonas Bonde og Jonas Blomqvist.

Til pynt

Vi synes så klart at produktene våre er usedvanlig vakre og trendy. Det er det tydeligvis (og muligens også litt overraskende) også flere som synes.

Fra borerigg til catwalk
Fabelaktig tapet fra Nordic Walls

Krona på verket er dette bildet fra vinteren 2015. Under fjorårets ELLE-galla i Stockholm fikk nemlig OS-bjøllene vist seg fram i all sin prakt. Vi er storfornøyde med OS ID-debuten på catwalken!

Under vinterens ELLE-galla i Stockholm viste OS-bjøllene seg fram i all sin prakt. Vi er storfornøyde med OS ID-debuten på catwalken! Så vil du pynte opp vårens antrekk etter aller siste mote, vet du hvor du skal ringe Uttrykksikonet smile Foto: Mathias Nordgren
ELLE-galla i Stockholm, vinteren 2015. Foto: Mathias Nordgren

 

about marie